Empelaer Stoeterij

Trainen / op wedstrijd uitbrengen

Wanneer een paard eenmaal onder het zadel is kunnen wij eventueel samen met u de verdere opleiding van het paard begeleiden. Dit kan door ons het paard verder te laten opleiden of dat de eigenaar onder begeleiding van ons de training overneemt. Dit tot dat de eigenaar voldoende vertrouwd is met het paard om het volledig in eigen beheer voort te zetten.

Training

Mocht er om welke reden dan ook een periode komen waarbij de eigenaar geen of onvoldoende tijd heeft om het paard op gepaste wijze te trainen, kunnen wij de training van het paard voor korte of langere tijd voor u verzorgen. Ook het uitbrengen op wedstrijd of klaarmaken voor eventuele aanlegtest of IBOP proef behoort tot de mogelijkheden.

 

Corrigeren

Mocht u als paardeneigenaar, ruiter of amazone onverhoopt tegen problemen aanlopen bieden we de mogelijkheid om het paard bij ons aan te bieden voor correctie. Wij zullen samen met u het paard beoordelen en er achter proberen te komen waar de schoen knelt. Vervolgens wordt er een plan van aanpak met u besproken en zullen wij op een diervriendelijke manier het paard voor u corrigeren zodat u de verdere opleiding weer voor uw rekening kunt nemen.